Op 20 november 2022 zijn er weer Kerst Mini Shoots.

Een mini shoot is een korte fotoshoot met een bepaald thema. De shoots duren doorgaans 20 tot 30 minuten maximaal. De meeste mini shoots worden gehouden op locatie, deze vind plaats bij het grote raam van mijn huiskamer.

Deze kerst gaan we weer voor de bewerkte digitale achtergronden, die al eerder een groot succes bleken.
Waar er eerst slechts 1 achtergrond was, is er dit jaar keuze uit 4 verschillende digitale achtergronden.

Keuze 1 – Maximaal 3 kinderen
Keuze 3 – Maximaal 2 kinderen
Keuze 2 – Maximaal 1 kindje
Keuze 4 – Maximaal 3 kinderen

Voor wie is deze mini shoot geschikt?
Kinderen van ongeveer 9 maanden tot 12 jaar oud. De kinderen moeten zelfstandig kunnen zitten of stevig bij een ouder kind op schoot kunnen. Bij de achtergronden staat vermeld voor hoeveel kinderen deze geschikt is. Voor 1 mini shoot kunnen maximaal 3 kinderen worden gefotografeerd.

Wat zijn de kosten? En wat krijg ik ervoor?
De kerst mini shoot duurt maximaal 15 minuten en kost € 45,-
Bij deze shoot zit de tijd niet in het fotograferen, maar gebeurd de magie in de nabewerking.
Elke mini shoot is inclusief 1 digitaal bestand op groot formaat, zonder logo en vrij te gebruiken om af te drukken en te delen.
De foto’s worden worden binnen 14 dagen na de shoot digitaal aangeleverd.

De mini shoot boeken
Hieronder is het mogelijk om een tijd te boeken voor de minishoot.
Na de boeking ontvangt u een bevestiging waarna de reservering in behandeling word genomen. (CHECK DE SPAMFOLDER!)
Daarna ontvangt u een bericht met factuur. Deze factuur dient binnen 24 uur te worden voldaan om de reservering definitief te maken. Dit kan via de mee gezonden betaallink of door overschrijving naar de bankgegevens op de factuur.
Na betaling is de boeking definitief, ook hier ontvangt u een bevestiging van. Is de betaling niet na 24 uur ontvangen, dan komt de reservering te vervallen.
Helaas is vooraf betalen in het verleden noodzakelijk gebleken om last minute annuleringen en niet komen opdagen te voorkomen.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

SubmitAlgemene voorwaarden Mini Shoots

Minishoots zijn alleen te boeken wanneer er boekingen worden opengesteld via de website en bij bepaalde thema’s. Voor minishoots gelden de volgende voorwaarden:

 • per shoot kunnen er maximaal 3 kinderen deelnemen. Mochten er meerdere kinderen op de foto willen, dan kunnen er meerdere shoots achter elkaar geboekt worden. Wanneer er meer kinderen dan besproken verschijnen op de shoot, behoudt Djodie Fotografie zich het recht voor de shoot te annuleren zonder teruggaaf van betaling
 • De shoot wordt in zijn geheel vooraf voldaan en is bij boeking definitief. Minishoots kunnen worden overgedragen op iemand anders, maar kunnen in zijn geheel niet geannuleerd worden.
  Mocht er door overmacht of ziekte niet aan de mini shoot kunnen worden deelgenomen, dan word een andere datum afgesproken.
  Kosten minishoot zijn in geval van annulering 100%, dit doordat de minishoots pas kort voor organisatie worden in gepland.
 • Bij annulering of overmacht (bijvoorbeeld ziekte) van de fotograaf wordt u zsm op de hoogte gesteld en heeft u de volgende keuze:
 • Djodie Fotografie stelt een andere datum voor.
 • U heeft het recht het contract te ontbinden en heeft recht op restitutie.

  Privacy en persoonsgegevens

Djodie Fotografie zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens (zoals adres, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres, etc) openbaar maken of doorgeven aan derden.

Indien klant een product besteld kan fotograaf ervoor kiezen deze rechtstreeks bij klant te laten bezorgen. In dat geval zullen de adresgegevens van klant worden doorgegeven voor de verzending van het product.